Sosyal Sorumluluk

09 Nisan 2017

Proje 81 tüm çalışanlarıyla topluma faydalı olmayı amaç edinmiş bir firma olma amacındadır.

Herkes yaptığı işi en iyi şekilde, dürüstçe yapsa zaten ülkemizin refah seviyesinin çok üst düzeyde olacağını düşünsek de bunun tek başına yeterli olmadığının bilincinde olarak her yıl mutlaka elimizden geldiğince iyi bir şeyler yapmaya çalışmaktayız.

Bursa GO Topluluğu

2004 yılından beri bir zeka ve strateji oyunu olan “GO” oyununu Bursa’da yaşatmaya ve yaymaya çalışmaktayız. Bu bağlamda talep doğrultusunda oyunun tanıtımı ve dersler düzenlenmekte, her yıl bir adet ulusal turnuva organize edilmektedir.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği “Mentorluk Projesi”

Fatih Söylemez, 2019 yılında, üniversite 2. 3. ve son sınıfta okuyan ÇYDD gençlerinin, kişisel ve mesleki gelişim, kariyer planlaması vb. konularda, özgüvenlerini ve kariyer bilinçlerini artırmak ve kendilerini yöneten bireyler olmalarına yardımcı olmak amacıyla gönüllü olarak mentorluk programına katılmıştır.

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi

Firma sahibi Fatih Söylemez 2014 yılında yapılan seçimler ile birlikte başlayan yönetim kurulu üyeliği ile inşaat mühendisi meslektaşlarımıza destek olmuştur. Özellikle meslek içi eğitimlerin düzenlenmesini ve Teknik Araştırma ve Yayın Komisyonu’nun çalışmalarını takip etmiştir.

Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü

2015-16 öğretim yılında 4. sınıf öğrencilerinin zorunlu olarak alması gereken “Çelik Yapılar” dersi Fatih Söylemez tarafından verilmektedir. Ders notları çeşitli kaynaklardan derlenerek Eurocode 3’e göre hazırlanmıştır.

Adım Adım ile “İyilik Peşinde Koş”

Sağlık için düzenli olarak koşarken toplumda farkındalık yaratmak ve iyi bir şeylerin yapılmasına vesile olmak amacıyla Adım Adım ile çeşitli sivil toplum kuruluşlarının ortaklığındaki projeler için yardımseverlik koşularına katılmaktayız. Bu bağlamda kampanya oluşturup çevremizdeki insanların bu projelere maddi destekte bulunmaları için çalışmaktayız.

Fotoğraf Eğitimleri

Fatih Söylemez hobi olarak başladığı fotoğrafçılığa katkı sağlamak amacıyla dönem dönem “Temel Fotoğraf Eğitimleri” düzenlemektedir.

Desteklenen Dernekler
  • TGOD – Türkiye Go Oyuncuları Derneği
  • BUFSAD – Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği